vrijdag 11 mei 2012

Van bakfiets naar groenbak


Sinds een paar dagen staat er hier een heuse groenbak voor de deur. De vuilophalers zullen 'm dankzij een mega-hangslot wel laten staan, hoewel de plaatselijke jeugd er graag lege chipszakjes, colablikjes en andere zooi in dumpt.

De heren houden van deze 'groenbak' aka 'bakfiets' ("hoera mama, ik krijg krullen van de wind!")


Kort na Mats' oogstfeest kwam 'ie in ons bezit: een bakfiets van bakfiets.nl. Met Finn op het bankje en Mats in een met een spanband vastgemaakte maxicosi konden we eropuit. De nieuwe aanwinst van ons wagenpark was al snel favoriet. Finn smeekte vaak zelfs met stromende regen om een ritje, en Mats viel al hobbelend lekker in slaap.
Inmiddels is Mats alweer mijlenver verwijderd van dat kleine babietje van toen, en zit ook hij op het bankje (we hebben een simpel CMG-kinderzitje erop vastgeschroefd, werkt fantastisch). De vrijgekomen ruimte wordt meteen benut door alle tassen et voilà, we kunnen op pad!

Om het geheel nog wat extra's te geven werd de bak dus vorige week 'gepimpt'. Niks geen dure bakplakkers, maar gewoon een gezellig stukje plakplastic van kleur mijn interieur (pas op, je wordt erg hebberig van deze winkel!). Onze buurjongen kon het ook wel waarderen: "Hé, de fiets is verkleed!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten