maandag 20 mei 2013

We gingen naar de rommelmarkt...

... met maar 1 kind. Met de trein vanwege het vooruitzicht van overvolle parkeerplaatsen. En met een buggy vanwege het vooruitzicht van een dreumesje dat nevernooitniet die hele markt over ging lopen. O ja, en met een paar lege tassen voor 'het geval dat'.

De plaats delict was de megarommelmarkt in het centrum van Tilburg, gisteren. Straten en pleinen vól kraampjes, vól troep en vól... leuke dingen!

Na heel wat kraampjes (en terrasjes, hoera 't was lekker weer!) bleek dat het dreumesje ondanks heftig slaaptekort toch best wel op z'n korte pootjes een heel eind wilde lopen (rennen!). En bleek dat de lege tassen na een aantal uur verre van leeg waren. En dat de buggy ook wel een ideaal
boodschappenwagentje was.

Helaas bleken we door het lopende dreumesje ook de trein voor de terugweg op een halve minuut na gemist te hebben. Maar ach, dat was dan ook wel het enige jammere van de dag.

Brandweerman Mats met zijn nieuwverworven rommelmarktschat.

Buggy vs boodschappenwagentje...

6 opmerkingen:

 1. wow die buggy. Ik doe de meimarkt altijd in 2 sessies (jawel). De eerste keer is zaterdagavond tot een uur of 24. Dan naar huis ff slapen en dan om 6 uur weer opstaan voor de tweede ronde :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, zou ik denk ik ook doen als ik in de buurt woonde (was trouwens wel grappig om zoveel brakke / aangeschoten mensen achter de kraampjes te zien staan, de echte diehards die er al n rommelnacht op hadden zitten)

   Verwijderen
 2. Goed geshopt! En de buggy recht kunnen houden?? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vriendlief heeft goede inpakkwaliteiten, vakkundig werd alles verdeeld zodat ie maar 1 keer is gekapseisd!

   Verwijderen