zondag 19 januari 2014

Imme!

Op 6 januari kwamen er geen drie koningen, maar n mooi prinsesje langs. Onze Imme is geboren!

 
Na bijna 42 weken lekker in mijn buik te hebben gebivakkeerd konden we eindelijk kennismaken met onze nieuwe aanwinst. De grote broers zijn apetrots. Finn ontpopt zich als een zorgzaam minivadertje (helpt mee met het badje, aait over haar wangetje om te troosten, adviseert het bezoek om voorzichtig hetzelfde te doen en is er als de kippen bij als ze haar speentje kwijt is). En Mats is nu (naast het af en toe aaien van Imme en haar erop wijzen dat er nog n borst vol melk voor haar is) vooral bezig met het bepalen en veiligstellen van zijn plekje in het gezin (lees: op mama's schoot).
 
 


Imme zelf is een volmaakt klein poppetje (ik blijf me er nog steeds over verbazen dat ze zo compleet in mijn buik is gegroeid) dat (meestal, vandaag toevallig even niet, regeldagje?) heel tevreden is. Een natuurtalentje aan de borst, dat ons ook nog eens een paar uur achter elkaar laat slapen.

Jawel, de roze wolk is gearriveerd!

4 opmerkingen:

 1. ow gefeliciteerd!!!! Fijn te horen dat alles goed gaat en dat de jongens zich zo bekommeren om zus. En hoera een meid (kun je natuurlijk veel liefs en schattigs en roze en strikjes en bloemetjes enzo voor gaan maken)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd! Wat een mooi meisje :-) heel veel geluk samen, liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd!! Gave naam: Imme! Wat leuk dat de jongens nu al voor hun kleine zusje zorgen, heerlijk he. Fijn van genieten, van die roze wolk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie meid!
  Super dikke proficiat!
  Je kindjes hebben super leuke namen :-)
  Ze staat nog niet vermeld bij je inleidingstekstje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen