zaterdag 30 juni 2012

Zomaar een Zonnige Zaterdag...

Een dag die begon met het verwijderen van diverse naaktslakken en een dikke zwarte pad uit de zandbak ("nee hoor jongens, mama gilde niet omdat dat beest eng is, nee hoor, hij kriebelde alleen een beetje toen 'ie op m'n hand sprong..."). Waarna Finn z'n best deed vanalles te begraven, Mats het weer opgroef en en-passant de halve zandbakinhoud opvrat en moeders zich met de tenen in het zand zat te verbazen over de enorme hoeveelheid zandbakzooi die we hebben verzameld.

Een dag waarop het terras (en de potten, vuilnisbak, schutting, keukendeur en buitenmuur) vakkundig werden geschilderd met behulp van een emmer water, figuursponsjes en een paar dikke kwasten.


 

Een dag waarop Mats zijn kans schoon zag om met diezelfde emmer en wat zand zichzelf om te toveren tot moddermonster.


Een dag waarop je gezellig even met je grote zoon een kadootje voor een vriendje gaat kopen en vervolgens terugkomt met een kilo kersen en haring van de markt.

Een dag waarop diezelfde zoon voor nog meer gezelligheid zorgt door het overbuurjongetje voor het eten uit te nodigen, je bedenkt dat het dan wel leuk is z'n ouders er ook bij te vragen en dat die dan vervolgens hun hele maaltijd naar jouw tuintafel verplaatsen (en we zo dus samen ineens een luxe buffet hadden samengesteld).


Een dag waarvan je denkt: "Hmmmjaaa, doe mij er zo nog maar heel veel..."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten