maandag 21 januari 2013

Papadag of Papa's dag?


Jaaaaaa de sneeuw plakt....... en met een peuter die al weken de sneeuwpopset klaar heeft liggen, moet er een gemaakt worden. Helaas gewoon ballen rollen lukte niet, dus grover geschut en met schep, bezem en speciekuip is hij er toch gekomen. Finn vegen en scheppen en Mats heeft zich vooral bezig gehouden met het verspreiden van de knopen (walnoten) over de straat. Lekker momentje zo in de sneeuw. 



Maar dat ging soepel met die kuip, de sneeuw plakt goed en dan gaat het hartje van deze papa sneller kloppen. Finn zullen we een sneeuwhut gaan maken? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. 

Eerst Mats naar bed en wij de achtertuin in. Nou moet ik toegeven dat Finn op een gegeven moment is afgehaakt en op de bank hangend hopla's heeft gekeken. En papa..... die kon niet meer ophouden. Bij thuiskomst van Judith; amper lichten aan, alles rustig en trof ze Finn op de bank. Waar is papa? 
"Die is buiten spelen!" 

Van koken is niets meer terecht gekomen en na het eten ook weer terug de tuin in. Finn weer meegeholpen met de gaatjes dichtduwen, maar ergens werd het bedtijd. En wie ging door...   




De hut is af, het resultaat mag er wezen (al zeg ik het zelf) en moe maar voldaan schrijven we deze blog. Wat een heerlijke papadag! 







The day after










3 opmerkingen:

  1. Wauw... en dat met die slechte sneeuw. ik vond het onze al een prestatie, laat staan jullie hut

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die is wel super goed gelukt zeg.....!
    Nu nog een housewarming -party geven....alle redenen om te feesten zijn goed hè?

    BeantwoordenVerwijderen